Seo Optimizasyon

Seo Optimizasyon Hizmetleri

seo optimizasyon
Seo Optimizasyon

Seo Optimizasyon Hizmetleri

SEO Nedir? “SEO” (Search Engine Optimization), Arama Motoru Optimizasyonu
SEO Hizmetlerimiz , üç temel alana odaklanarak işinizin büyümesine yardımcı olabilir.
Daha Yüksek Arama Motoru Sıralaması
Şirketimiz hem etik hem de sonuç odaklı bir arama motoru optimizasyon hizmeti tasarladı. Doğru kitle tarafından fark edilmek için doğru anahtar kelimeler için arama motorlarında ilerlemenize yardımcı olacak en yeni araçları, stratejileri ve eğilimleri kullanırız


Kaliteli Web Sitesi Trafiği

Doğru anahtar kelimeler için daha yüksek arama sıralaması, web sitenizin aldığı trafik miktarı ve trafik kalitesi üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Milyonlarca tüketici, ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetleri aramak için Google’ı günlük olarak kullanıyor. İşletmeniz için alakalı aramalar yapıldığında, amacımız, aramanın şirketinizin web sitesini içermesidir.

Ölçülebilir Sonuçlar

Webkonsept SEO şirketimiz, kampanyanızın başarısı ile ilgili ayrıntılı verileri temiz ve açık bir şekilde ayıran aylık olarak SEO raporları sağlar. Artan arama motoru konumları, trafik, kaynaklar, olası kaynaklar, özel hedefler ve daha fazlası standart bilgilerdir.

Yol Haritası

SEO Optimizasyonu için nasıl bir yol uyguluyoruz? 

1
Analiz
Hedef kitlenizi ve hedeflerinizi öğreniriz. Ardından, sitenin zayıf yönlerini ve güçlü yanlarını keşfetmek için mevcut sitenin içeriğini, eşlemesini, kodunu ve anahtar kelime yoğunluğunu analiz ederiz.
2
Plan
Mevcut sitenizi çekmek ve hedef kitlenizin en çok kullandığı anahtar kelimeler için rekabeti aşmaya başlayan bir siteye dönüştürmek için özelleştirilmiş bir plan geliştiriyoruz.
3
Optimizasyon
Sitenizin kodunu, içeriğini, mimarisini, eşlemesini, anahtar kelime kullanımını ve daha fazlasını temizlemeyi içeren site içi ve sayfa üstü optimizasyon stratejilerinin uygulanması.
4
Strateji
Şirketinizin sürekli başarısını sağlamak için sayfa içi optimizasyon, blog oluşturma, bağlantı kurma, danışmanlık ve strateji sağlıyoruz.
Web Site
  • Ne tür sonuçlar beklemeliyim ?

    Baktığımız anahtar performans göstergeleri, organik web sitesi trafiği ve arama motoru sıralamasıdır. Bunu her ay izler ve size rapor ederiz.
    Arama motorlarının ilk sayfasına ulaşmak 6-12 ay sürebilir. Sektörünüzün ne kadar rekabetçi ve hedeflediğimiz anahtar kelimelere bağlıdır. Amacımız size organik trafik ve sıralamalarınızda aylık artışlar göstermek olacaktır.

  • Hangi sıklıkla rapor alırım ?

    Bizden aylık SEO raporları alacaksınız. Ancak, daha sık raporlara ihtiyacınız varsa, lütfen SEO uzmanınıza bildirin ve ihtiyacınız olduğunda size bir rapor gönderebiliriz.

  • Anahtar kelimeleri nasıl tanımlayacaksınız?

    Önce işinizi resmi bir anketle anlayacağız. Buradan, işletmeniz için değerli olacak yüksek trafik anahtar kelimeleri tanımlamak için anahtar kelime araştırması yapacağız. Bunu yapmak için, işletmenizle ilgili anahtar kelimeleri, rekabet düzeyini ve her ay kaç kez arandığımızı gösteren anahtar kelime planlama araçlarını kullanırız. Araştırmamızı tamamladıktan sonra, size bulgularımızı ve önerilerimizi bildireceğiz.

  • Rekabet analizi nasıl yapacaksınız?

    Önce işiniz için hedefleyeceğimiz anahtar kelimeleri belirleyeceğiz. Bu tespit edildikten sonra, Google’ın ilk sayfasında zaten sıralanan rakiplerin web sitelerini analiz edeceğiz. Web sitelerinin yapısını analiz etmek zorunda olduğumuz araçları kullanırız ve web siteniz için benzer bir strateji uygulayabiliriz.

  • Web sitemde ne değiştireceksiniz ? Farklı mı olacak mı?

    Web sitenizdeki kodlama, etiketler ve sıralamak istediğiniz anahtar kelimeleri içerecek sözcükler gibi bazı teknik bilgileri değiştiririz. Ancak, web sitenizin fiziksel tasarımını değiştirmeyiz. Web sitenizde yaptığınız tüm değişiklikler ilk önce sizin tarafınızdan yönetilecektir, böylece web sitenize ne yaptığımızın farkında olursunuz.

  • İşletmem için içerikleri nasıl yazacaksınız ?

    Önce işinizi anlatarak bloglar yazacağız. Bunu yaptıktan sonra bir blog takvimi geliştireceğiz. Bu takvim, hakkında yazacağımız konuları içerecektir. Herhangi bir şey yazmadan ve onaylamadan önce blog konularını onaylayabilirsiniz. Blog takvimi onaylandıktan sonra, blogları yazacağız ve SEO için blogları optimize edeceğiz. Blogları yazmak için, değerli içerik yazmak için konuları araştıracağız. Blogu yayınlamadan önce, standartlarınızı karşıladığından emin olmak için inceleyebilirsiniz.

  • İşim için geri dönüş nasıl olacak ?

    Web sitenizin içeriğinde yer almasını sağlamak için bloglar ve yayınlara
    1) sosyal medyadan bağlantı kurarak,
    2) ilgi çekici bloglar oluşturarak ve
    3) sosyal paylaşımları ve maruz kalmayı artırarak geri dönüşler geliştireceğiz.

Sosyal MedyaDijital PazarlamaLogo TasarımıWeb Site TasarımıSeo Hizmeti